Batman Çağdaş Gazetesi

22 Kasım 2011 Salı

Petrolspor'da kaçan galibiyetin moral bozukluğu


Yeni İskenderunspor karşısında 2-1 galipken uzatmalarda rakip takımın attığı golle galibiyeti kaçıran kırmızı beyazlı ekibimizde kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Son dakikalarda aşırı telaş yaptıklarını belirten teknik direktör Hacı Güldalı, futbolcularının galibiyeti koruma adına telaşa kapıldıkları anda beraberlik golünü yediklerini ve bu nedenle de galip gelecekleri maçı berabere bitirmek zorunda kaldıklarını belirtti. Ligin uzun bir maraton olduğuna da işaret eden kırmızı beyazlı ekibimizin teknik direktörü Hacı Güldalı bu hafta çıkacakları Sivas deplasmanından alacakları bir galibiyetle İskenderunspor maçının telafisini giderebileceklerini söyledi.

Güldalı Siirt'te oynadığımız son maçtan üç puanla ayrıldığımızı sandığımız bir sırada yediğimiz golle berabere kaldığımız İskenderunspor maçının telafisini bir deplasman maçında gidereceğimize olan inancım tamdır. Lig uzun bir maraton böylesi puan kayıplarına her takım uğrayabilir. Bu nedenle biz moralimizi kesinlikle bozmadan yolumuza devam edeceğiz ve zirve yarışımızı sürdüreceğimizin bilinmesini isterim" dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder